Pyrat XO Reserve

417 kr

  • Ursprung: Anguilla, Karibien
  • Lagringstid: upp till 15 år
  • Färg: Överraskande ljus
  • Typ: Avec
  • Alkoholhalt: 40%

Gamla betygsskalan: 8 av 10

Kategori:

Beskrivning

Pyrat XO Reserve är lite annorlunda i både arom och smak! Så vi skulle nog rekommendera att du testar den innan du köper hem en flaska! Men först lite extra information! Pyrat XO Reserve kommer i en riktigt snygg och speciell flaska – stort plus i kanten för det! Innehållet då? Det är en blanding av noga utvald rom från Västindien – så Pyrat XO Reserve har ingen riktigt ursprungsland. Men vi vill ju välja nånting, och för att det ska bli lite exotiskt så tar vi Anguilla – och då blir det under Storbritanniens flagga!

Aromen är riktigt fin! Om du brukar vara lite osäker på aromer, så kan Pyrat XO vara en bra övnings-rom för dig! Det går inte missa den starka aromen av apelsin och citrus – kanske på gränsen till att vara mer av en Triple Sec, men det är i det här fallet riktigt trevligt! Smaken är fint balanserad med apelsin, vanilj och aningens lite ekfat. Eftersmaken är snygg – den ligger kvar länge, och lämnar ingen spritsmak efter sig! Vill du ha din rom lite mindre söt, men ändå mjuk och snäll? Då är Pyrat XO Reserve ett bra och prisvärt val för dig!

Pyrat XO Reserve har vunnit ett gäng priser för ett par år sedan, och det kan vi förstå! För 399 kr får du en karaktärsrik, speciell och lagom söt rom! Men om du inte gillar apelsin och citrusfrukt – så leta vidare. Atlantico Private Cask kanske?

Pyrat XO ReservePyrat XO Reserve

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Destilleri

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

,

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pyrat XO Reserve”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.