Karukera Christophe Colomb 1493

1 750 kr

  • Ursprung: Guadeloupe
  • Färg: Ljus guldig färg
  • Typ: Avec
  • Alkoholhalt: 45%

Gamla betygsskalan: 6 av 10

Kategori:

Beskrivning

Karukera Christophe Colomb 1493 är en hyllning till Christophee Colombus upptäckande av Guadeloupe! Den kommer i en begränsad upplaga och är en blandning av några olika “over-aged” rom. Allt detta i kombination ger ett dyrt flaggskepp från franska Västindien!

Vi har bara tillgång till ett prov av Karukera Christophe Colomb 1493, så vi kan inte ge ett omdöme på flaskan – men på bilderna ser den riktigt fin ut! Färgen på Christophe Colomb 1493 är vackert ljust guldig!

Tipset från Karukera när man smakar Christophe Colomb 1493, är att låta rommen vila en stund i ett övertäckt glas för att den ska få växa till sig. Vi låter den göra det, men sen är vi lite besvikna på den arom som kommer fram. Den har mycket fat-karaktär, men på något sätt för den tankarna till en lite bättre Tequila istället.

Smaken på Karukera Christophe Colomb 1493 är sedan extremt “rå”. Det vi menar med det är att den känns som att den är gjord på ren och väldigt karaktärsrik sockerrörssaft. Den smakar faktiskt lite överraskande lite fat! Den behöver några droppar sockerlag eller lite vatten för att ta form – som många finare agricole-rom kan behöva. Och det tycker vi är lite tråkigt att behöva göra på en rom för nästan 2000 kronor?

Men vill du ha en rom som verkligen sätter dig på prov och som kan skrämma dina icke rom-vana vänner, så har Karukera Christophe Colomb 1493 alla de rätta attributen!

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Destilleri

Lagringstid

Årgång

Alkoholhalt

Inköp

,

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Karukera Christophe Colomb 1493”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.