Gosling’s Black Seal 151 Proof

803 kr

 • Ursprung: Bermuda
 • Färg: Mörkt brun
 • Typ: Drinkrom. Eller en käftsmäll?
 • Alkoholhalt: 75,5%

Gamla betygskalan: 5 av 10

Kategori:

Beskrivning

Vi testar Gosling’s Black Seal 151 Proof i en blindtest, så första intrycket är lite av en chock! Gosling’s Black Seal 151 Proof är 75,5-procentig, och är man inte beredd på det så svider det till lite! Men när chocken har fått lägga sig så är inte Goslings Black Seal 151 Proof så hemskt ändå!

Aromen är framför allt det som lyfter Gosling’s Black Seal 151 Proof! Den är kraftig, men tydliga och goda inslag av skumbananer och vanilj! Sen får man hålla de goda skumbananerna i huvudet när man smakar Black Seal 151 Proof – för nog brinner det till lite! 75,5% är ett monster, så allt annat vore konstigt! Men sätter vi den i jämförelse med Stroh och Old Pascas 73, så är den ju en fröjd! Nu vet vi faktiskt inte varför man skulle vilja dricka 75-procentig sprit, det känns lite onödigt! MEN om man nu har dålig plats i väskan när man ska på semester eller helt enkelt gillar svinstark sprit, så är Black Seal 151 Proof inte alls så dumt alternativ!

Gosling’s Black Seal 151 Proof

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

1 recension av Gosling’s Black Seal 151 Proof

 1. RomRom

  Kommentarer från gamla romlistan:

  Rogge – Som svar till George.
  Du kan köpa på rombo.dk
  Jag har själv handlat där
  https://rombo.dk/catalogsearch/result/?q=ginger+beer

  George
  Hej Rom Rom, jag undrar vart man kan köpa Gosling Ginger beer (om det går i Sverige) då man inte skall fuska med ingredienserna till en Dark&stormy. Mvh George Arsenic
  Mail georgearsenic@gmail.com
  Tacksam för svar

  saif
  Hej. Jag vill den här rummen fast 40. Har ni möjlighet till att leverera till Stockholm?
  Mvh Saif

  RomRom – Som svar till Björn.
  Hej Björn,
  Det stämmer bra att det ska vara Gosling’s i en ”äkta” Dark n Stormy! Men det är ett tips att använda deras 40%-iga Black Seal snarare än den här 75%-iga!
  Vi har inte provat blanda till en en Dark n Stormy med den här – det funkar säkert okej, men det är alltid lite svårare att få en bra balans i drinken med en ”over proof” rom!

  Björn
  Det är väl Black Seal som är den ”officiella” Dark and stormy romen? De har väl tom trademark på namnet har jag för mig.
  Hur står den sig som mixer?

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.