Flor de Caña Centenario 21

906 kr

  • Ursprung: Nicaragua
  • Lagringstid: 15 år
  • Typ: Avec
  • Alkoholhalt: 40%

Gamla betygsskalan: 9 av 10

Kategori:

Vi vill lägga in här att den här provningen är gjord innan det uppdagades om arbetarnas situation i Nicaragua. Vi låter betyget stå kvar tills vidare.

Håll i er! Vi har stött på ganska många besvikelser på sistone, men Flor de Caña Centenario 21 levererar – stort! Det är en silkeslen rom med fin sötma och smak av karamell, vanilj och kokos! Redan aromen avslöjar att det här är en rom i vår smak, och smaken gör ingen besviken! Färgen är fint gyllenbrun, och hela paketeringen och presentationen av Flor de Caña Centenario 21 är kanon! Centenario 21 är förvirrande nog lagrad i 15 år, och den har på den tiden hunnit få överraskande mycket fin sötma – vilket gjort den till en mycket mycket bra rom. Hatten av!

Vi hade gärna satt en tia som betyg, men priset gör att den hamnar på en nia ändå. Men oj vad nära det är att vi får en till tiopoängare på RomRom.se! Vi kommer att behöva göra ett återbesök på Centenario 21, och sätta den i jämförelse med några andra riktigt bra rom – så kanske vi kan uppgradera den till en tia! Det är tragiskt att Flor de Caña Centenario 21 inte finns på Systembolaget, så om du är sugen på att njuta av en flaska – och har en tusenlapp som bränner i fickan – så kan du beställa den från distributören Jacobsson & Söderström

Mer information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Destilleri

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

,

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Flor de Caña Centenario 21”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.