Deadhead Dark Chocolate Rum

606 kr

  • Ursprung: Mexiko
  • Råvara: Melass
  • Lagringstid: 5 år
  • Färg: Mörk koppar
  • Typ: Avec
  • Alkoholhalt: 35%

Betyg: 23 av 100

Kategori: Etikett:

Beskrivning

När vi först såg att Deadhead Dark Chocolate Rum var prov nummer 10 i 24 Rums, så trodde vi spontant att det var den Deadhead som vi redan har provat. Men det här var nåt nytt – en kakaokryddad (eller smaksatt) rom! Deadhead Dark Chocolate Rum är Mexikos representant i 24 Rums 2018.

Direkt i aromen så sprider sig lätta chokladtoner. Vi hittar en del vaniljsocker i den också. Det gör ju – vilket inte var oväntat – att den doftar rom-pralin. Aromen fick oss att bli riktigt spända på smaken – då det här är nåt helt nytt för oss.

Smaken kan sammanfattas som en panik-grogg. Tänk O’boy + Captain Morgan Spiced.

När vi kollade vidare lite, så såg vi att den går loss på 59 Euro, vilket är väldigt mycket! Men det kanske är den mycket häftiga flaskan man betalar 49 Euro för?

Deadhead Dark Chocolate Rum kom i ett litet prov – men vi väljer ändå att bryta mot vårt regelverk och betygsätta trots provstorleken. Det behövs helt enkelt inte mer än så här för att bestämma sig.

Enligt Deadheads egna information så har Deadhead Dark Chocolate Rum vunnit massa priser, vilket känns ganska orimligt. Om det inte är flaskan som har vunnit priser?

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

,

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Deadhead Dark Chocolate Rum”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.