Cruzan Estate Diamond 5

319 kr

  • Ursprung: Saint Croix / Amerikanska Jungfruöarna / USA
  • Lagringstid: 5 år
  • Färg: Brons med röda toner
  • Typ av rom: Drinkrom?
  • Alkoholhalt: 40%

Betyg: 24 av 100

Gamla betygsskalan: 2 av 10
Kategori:

Beskrivning

Senaste gången vi provade en rom från Cruzan, var vi ganska hårda i vårt betyg. Så när det är dags för Cruzan Estate Diamond 5 years, så är förväntningarna lågt ställda!

Till det yttre så kommer Cruzan Estate Diamond 5 i Cruzans ganska enkla, men i alla fall egna flaska. Färgen är lite åt de blekare bronshållet, men en lite röd ton!

Cruzan Estate Diamond 5 sprider sig inte så kraftigt i rummen, men när den första aromen väl når oss så är det en chock. Det är bland det sämsta vi har känt i doftväg på länge! Det är någon skärande doft av lacknafta och tinner?

Det kommer låta märkligt, men smaken är sen inte lika illa! Den är lite träig och saknar en naturlig sötma, men den smakar i alla fall inte tinner! Eftersmaken är okej – det kommer fram svaga inslag av vanilj, och Cruzan Estate Diamond 5 har en ganska lagom brännande kick på slutet.

När vi sen har provsmakat klart, och känner på aromen igen, så är den faktiskt lite bättre! Den är inte bra, men i alla fall bättre! Den kan nästan klassas som lite neutral då.

Cruzan Estate Diamond 5 years

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cruzan Estate Diamond 5”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.