Compañero Gran Reserva Jamaica/Trinidad

416 kr

  • Ursprung: Jamaica och Trinidad
  • Råvara: Melass
  • Lagringstid: Upp till 15 år
  • Sammansättning: Blend
  • Färg: Ljus guld
  • Typ: Exklusiv drinkrom
  • Alkoholhalt: 40%

Betyg: För litet prov

Kategori:

Beskrivning

Den rom som 1423.dk producerar är nästan alltid i absolut toppklass, det är därför det kommer en lite kort och besviken recension av Compañero Gran Reserva Jamaica/Trinidad.

Compañero Gran Reserva Jamaica/Trinidad var i lucka nummer 6 på 2016 år romkalender. Compañero är planerad att vara en serie med spännande kombinationer av rom. Vi tror att det kommer att komma mycket riktigt kul framtida “släpp” – men Compañero Gran Reserva levde inte upp till förväntningarna

Compañero Gran Reserva Jamaica/Trinidad är en blend av Pot Still rom från Jamaica, och Column still från Trinidad. Den äldsta rommen i blenden är 15 år.

Den jamaicanska delen ska bidra med en pigg och fruktig arom, och Trinidad-delen ska bidra med styrka och volym. Men vi tycker inte att det håller ihop riktigt. Det blir lite för spretigt och spritigt. Tanken är superbra – att kombinera två stilar för olika ändamål, men den här gången gifte det sig inte. Men vi ser fram emot framtida kombinationer ändå!

Vill ni testa den – och skapa din egna åsikt – så finns den för mycket prisvärda 299 dkk på Rombo.dk: https://rombo.dk/companero-gran-reserva.html

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

,

Märke

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Compañero Gran Reserva Jamaica/Trinidad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.