Cadenhead’s Providence Caroni 10

700 kr

  • Ursprung: Trinidad & Tobago
  • Lagringstid: 10 år
  • Årgång: 1991
  • Färg: Brons
  • Typ av rom: Avec
  • Alkoholhalt: 67,9%

Betyg: 61 av 100

Gamla betygsskalan: 6 av 10
Kategori:

Beskrivning

Cadenhead’s Providence Caroni Cask Strength 10 är ett tyglat monster. Med dryga 68 procents alkoholhalt så borde man ju välta av stolen, men så är det inte. Visst det är starkt, men det går ändå att plocka ut lite smaker!

Cadenhead’s Providence Caroni CS 10 kommer i en lite trevligare flaska än många andra av Cadenhead’s rom. Den är av den gamla skolan, och det har väl inte lagts ner så hemskt mycket arbete på att den ska sticka ut på hyllan.

Aromen är såklart mycket kraftfull, vilket sprider en riktigt härlig känsla kring bordet! Det som känns mest dominant är körsbär!

När vi sen går över till smaken så äts körsbären upp av en skogsbrand! Det är dunderrökigt, och vi kan se framför oss att Cadenhead’s Providence Caroni CS 10 skulle kunna attrahera en del whiskey/whisky-drickare!

Efterkicken på smaken är sedan som förväntat kraftig, men ändå överkomlig då det är ganska trevliga element i hela smaken!

Cadenhead’s Providence Caroni Cask Strength 10 är fruktansvärt stark. Men den är en helt okej Cask Strength, som kan vara kul att prova – men vi skulle aldrig köpa en hel flaska!

Vi provar sen Providence Caroni CS 10 med med lite olika mängder vatten. Det plockar fram lite olika smaker, men egentligen så var den nog mest charmig när den var outspädd!

Cadenhead’s Providence Caroni 10

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Destilleri

Lagringstid

Årgång

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

,

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cadenhead’s Providence Caroni 10”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.