Brugal Extra Viejo

1 kundrecension

349 kr

  • Ursprung: Dominikanska Republiken
  • Alkoholhalt: 38%
  • Pris: 349 kr på Systembolaget

Gamla betygsskalan: 5 av 10

Kategori:

Beskrivning

Brugal Extra Viejo är inget annat än en drinkrom. En helt okej sådan, till ett helt okej pris! Brugal Extra Viejo har en ganska fin mörk färg, så det yttre är fint! Sen kan vi tycka att fisknätsstrumpan som flaskan vilar i känns lite billig! Arom och smak då? Lite rökig är den, och med ganska svaga toner av vanilj, nöt och kaffe! Inget som sticker ut direkt, men eftersmaken är lite väl mycket rök och fat! Detta gör att vi bara kan rekommendera den som en drinkrom – till drinkar som du vill ha lite kraft i. Brugal Extra Viejo ska helt enkel inte drickas rent!

Vi tycker att Brugal har en aningens tråkig paketering och profilering – men ju mer vi tänker på det så kanske den är helt okej för ändamålet! Brugal ska blandas med cola, och tillsammans med ett amerikanskt läskmärke så kanske deras ”New York Rangers logotyp” är helt rätt!

Vi gjorde en andra provning av Brugal Extra Viejo efter att ha fått en flaska från en vän till RomRom.se. Vi upptäckte lite sköna nyanser av citrus i arom och smak, vilket ger lite extra karaktär! Stort tack för den fina gåvan!

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

1 recension av Brugal Extra Viejo

  1. Winston

    This is the best Dominican rum /
    El mejor ron Dominicano

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.