Arehucas Ron Miel Guanche

235 kr

  • Ursprung: Kanarieöarna, Spanien
  • Destilleri: Arehucas
  • Råvara: Sockerrör
  • Färg: Koppar
  • Typ: Romlikör
  • Alkoholhalt: 20%

Betyg: 60 av 100

Kategori:

Beskrivning

Det är alltid lite knepigt att sätta betyg på romlikörer, då intrycket oftast påverkas mycket av vad man äter eller dricker tillsammans med romlikören. Därför blir det yttre ännu viktigare i vår bedömning – och då är Arehucas Ron Miel Guanche helt klart lite… neutral.

Arehucas Ron Miel Guanche är en “honungsrom” som är väldigt typisk för Arehucas och Kanarieöarna. Att den just har honung (miel) i namnet beror helt enkelt på att den innehåller minst 2% honung.

Arehucas Ron Miel Guanche är – precis som förväntat – en riktig godisbomb. Aromen domineras av pomerans – och vi tycker att det kommer fram lite gröna äpplen.

I smaken dyker det upp mer av det förväntade tonerna. Smaken är helt dominerad av vanilj och honung. Den är väldigt söt, men inte alls det sötaste vi varit med om. Det är nån liten känsla av utspädd honung.

Arehucas Ron Miel Guanche är kanske inte den mest spännande romlikören på marknaden – men det är väldigt billig. Är det nåt man köper då? Kanske. Arehucas Ron Miel Guanche finns numera på Systembolaget, så tillgängligheten blir ett plus.

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

,

Märke

Destilleri

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Arehucas Ron Miel Guanche”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.