Skip to main content

Ginger Beer på flaska

By 25 april, 2013Ginger Beer

Old Jamaican Ginger Beer

Ibland får man härliga överraskande presenter av sin vänner! Vi fick en stor flaska Old Jamaican Ginger Beer – direkt från London! Tack så mycket Erik!

Vi har dock i och med det här dubblat upp ett problem! Inte bara att det är synd att det kan vara så knepigt att få tag i Old Jamaican Ginger Beer i Sverige – men nu är det även synd att dessa stora Ginger Beer-flaskorna inte alls går att få tag i! Men men – nu ska vi bara välja en rom att blanda Dark n Stormy med i helgen!

Old Jamaican Ginger Beer

2 Comments

 • Björn skriver:

  Jag fick just hem en laddning Bundaberg Ginger Beer.
  Fullständigt menlös smak. Ingen hetta alls och mer citronsmak än ingefära.
  Dock inte så söt så det är väl alltid nåt antar jag.
  Det blir nog inte fler såna här iaf.

 • Björn skriver:

  Jag beställde grejer från Amazon i England och fick på skoj för mig att köpa med lite ginger beer. Amazon själva säljer Grace, Fentimans och några andra (tyvärr inte Old Jamaica) vilket kvalificerar för ”Super Saver Delivery”, dvs fraktfritt, om man handlar för över £25 (ur Amazons sortiment, de har andra säljare på sin site också som inte omfattas).
  Priset varierar lite dag för dag, men jag lyckades beställa en platta med Grace Ginger Beer 24x33cl för £9,6 (!). Det tog mig precis över £25 och sparade mig faktiskt £3 då frakten annars gått på £13 :)

  De var annars inte så jätteeldiga i smaken och en aning för söta, men det balanserar man lätt med lite lime eller citron. Väldigt fräscht i sommarvärmen med en massa is, även utan alkohol.

  För övrigt verkar engelsmännen ha tillgång till Ginger Beer för Sodastream också.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.