Skip to main content

Dags för stor uppdatering!

By 28 november, 2015december 1st, 2015kul

 

Det har nästan gått fyra år sedan vi lanserade den nuvarande versionen av RomRom.se – och otroligt mycket har hänt sen dess! Intresset för rom har exploderat – och mängden rom på RomRom.se har ökat extremt mycket. Vi har tack vare det fått massa nya behov – och en del problem med sidan. Många av er har till exempel haft problem att visa alla rom på sidan med iPhone – och så kan vi ju inte låta det vara!

Så vi kommer nu att göra en riktigt stor uppdatering på RomRom.se – och istället för att stänga ner sidan eller flytta informationen, så kommer vi att göra uppdateringen löpande. Det kommer att innebära att stora delat av sajten kommer att se lite… tokig… ut under en period.

Alla nya inlägg och provningar kommer att formateras till det nya formatet, men alla “gamla” inlägg och provningar kommer att fixas till successivt. Vi har ingen bra gissning på hur lång tid detta kommer att ta, men vi ska göra vårt bästa för att skynda på det hela

Alla kommentarer kommer att ligga kvar (hoppas vi), och alla länkar kommer att vara oförändrade.

Vi har gått mycket önskemål om funktioner på sidan – och vi kommer att kunna lösa en hel del av dem hoppas vi. Och en del har vi helt enkelt inte resurser att fixa idag!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.