Skip to main content

Bristol Providence Estate 1990

By 28 maj, 2012november 30th, 2015Okategoriserade

Bristol Classic Rum Providence Estate Finest Trinidad 1990

Bristol Classic Rum Providence Estate Finest Trinidad 1990
[two_third_last] Rom från Trinidad (& Tobago) är för oss förknippat med vaniljig söt rom! Vi tänker så klart mest på Angostura 1919 och Angostura 1824. Men Bristol Classic Rum Providence Estate Finest Trinidad 1990 har en annan stil – med betydligt mer fatkaraktär och rökighet!

Providence Estate Trinidad 1990 är ganska komplex, och lite spretig! Aromen är trevlig med lite vanilj, ekfat och sötma! Smaken är sedan betydligt mindre söt – och på grund av den ganska riviga fatsmaken, så är det svårt att plocka ut några andra nyanser!

Bristol Spirits har gjort det till sin grej att köpa upp begränsade upplagor rom, och paketera dem under sitt varumärke. Kul lösning egentligen – den enda tråkiga är att om du tycker att du hittat en riktig pärla från något litet destilleri bland Bristol Classics rom, så är det ju egentligen Bristol själva som har “hittat” den. Om ni förstår vad vi menar? (Känner ni igen den här texten? Det är för att vi kopierar in den från andra Bristol Classic rom. För att det gäller alla Bristol Classic rom. Typ.)

Ursprung: Trinidad & Tobago
Lagringstid: 17 år
Årgång: 1990
Alkoholhalt: 46 %
Pris: 1229 kr på Systembolaget

Betyg: 6 av 10

[/two_third_last]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.