Gosling’s Family Reserve Old Rum

837 kr

  • Ursprung: Bermuda
  • Färg: Mörkt gyllene
  • Kategori: Avec
  • Alkoholhalt: 40%

Gamla betygsskalan: 10 av 10

Kategori: Tagg:

Gosling’s Family Reserve Old Rum knockar oss! Aromen är lite åt det vassa hållet, men avslöjar ändå massor med olika dofter – mycket karamell och lite ek (som sedan inte märks av alls i smaken). Gosling’s Family Reserve är väldigt mörk – nästan i stil med karamelliserade billiga rom – men de vill vi inte ens tänka på nu.

Gosling’s Family Reserve Old Rum smakar otroligt mycket – sött men ändå med enormt mycket karaktär! Family Reserve har en typ av smak vi inte har hittat i någon annan rom – inte bara sötman med karamell och knäck, utan också tydliga inslag av plommon. Paketeringen av Gosling’s Family Reserve Old Rum är också fantastisk! En sotat champagneflaska förseglad i droppande svart vax, med ett handskrivet nummer på den begränsade upplagan. Jaha, hur kan vi hylla Family Reserve mer? Jo, med ett toppbetyg!

Gosling’s Family Reserve Old Rum är en otroligt unik rom. Får du tag i en av dessa fantastiska flaskor, hör av dig och berätta om hur du upplevde den! Vi vill ha mer! På baren i Shanghai där vi provar den tar de 3500 kr för en flaska. Tanken slår oss.

goslings-family-reserve-photo2016

Gosling's Family Reserve Old Rum

Mer information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Destilleri

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Gosling’s Family Reserve Old Rum”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.