Angostura 1787 är en av de mer tidskrävande rom vi har upplevt.

Vad menar vi med det Första gången vi provade den tyckte vi att den var mycket trevlig – och vi var lite uppspelta över att det äntligen kom en ny permanent medlem i Angostura-familjen. Men sen har den växt och växt för varje gång vi provar den – eller har den med på provningar. Så den har seglat upp till att bli en av de rom vi beställer och avnjuter allra mest.

Angostura 1787 är som en kameleont som smälter in i många olika situationer. Den passar bra efter många typer av maträtter, den går bra till kaffe, tillsammans med en öl, till en söt dessert eller tillsammans med en fin choklad.

Även som ”profil” är Angostura 1787 härlig att ha att göra med; den är både bekant och okänd, den är både mild och tuff – och den är både exklusiv och prisvärd. Hoppas att ni fattade nånting av hur vi menade – det var lättare att förklara med en Angostura 1787 i hand.

Leave a Reply