Ron Esclavo XO Cask

789 kr

  • Ursprung: Dominikanska Republiken
  • Råvara: Melass
  • Lagringstid: Upp till 23 år
  • Färg: Mörk koppar
  • Typ av rom: Avec
  • Alkoholhalt: 65%

Betyg: 94 av 100

Kategori: Tagg:

Vi har byggt upp så pass stort förtroende för Ron Esclavo, att vi provar deras Ron Esclavo XO Cask utan någon direkt uppvärmning. Så vi går från 0 till 65% på två sekunder. En riktig raketstart alltså!

Men vilken fantastisk start det är! Det var länge sen vi provade en “Cask” som var så… god! Den är inte bara acceptabel eller skojig – utan Ron Esclavo XO Cask är härlig smakupplevelse.

ron-esclavo-xo-cask-20150831_195452

Ron Esclavo XO Cask har en tung sötma med övervägande toner av vanilj och karamell. Men tack vare styrkan så kan man känna ännu mer underliggande smaker av kryddor och sirap.

Eftersmaken blir massiv, och vi förstår att Ron Esclavo XO Cask inte är för alla smaklökar. Men om du gillar rom från den “spanska skolan”, och vill börja gräva ännu djupare i den – så är Ron Esclavo XO Cask ett måste.

Vi säger inte att man måste eller ska ha en Cask Strenght rom hemma – men det kan vara kul ibland. När diskussionen om Stroh-rom kommer igång, och alla säger att de har minnen av hur rivigt och brännande (eller annat mer explicit ord) – så kan du kontra med att ta fram Ron Esclavo XO Cask.

Att Ron Esclavo XO Cask kommer i en 50 cl-flaska är helt perfekt. Det behövs inte mer. Ron Esclavo XO Cask kommer i en begränsad upplaga – och finns faktiskt att beställa till Sverige genom privatimport till ett överkomligt pris.

Vi lägger med glädje in Ron Esclavo XO Cask på vår Favorit-lista!

Du hittar mer om Ron Esclavo och XO Cask här.

ron-esclavo-xo-cask-20150831_195510ron-esclavo-xo-cask-20150831_195604

Mer information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

, ,

Sötma

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Ron Esclavo XO Cask”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.