Okej, det här är ju ett ambitiöst projekt. Vad är det? Jo vi tänker lista tips på barer och restauranger med ett bra utbud av rom!  Listan kommer på sikt vara svår att hålla uppdaterad, så hjälp oss gärna! Tipsa oss gärna via Facebook, om du har en egen restaurang med bra utbud, eller om du har besökt en restaurang eller bar med ett imponerande utbud! Det är bara att skriva en kommentar på Facebook-sidan, så undersöker vi det hela närmare så snart vi kan!

Supper

Vi gillar verkligen Supper – de har inte bara ett väldigt bra urval av rom, utan de har också extremt bra personal som har koll på rom – och om de inte har det så vågar de fråga en kollega istället! Maten är också grym, men det hör hemma på nån annan sida! Vi får göra en avräkning på hur många rom de har på restaurangerna, men vi kan utan problem säga 25+? Vi har bara besökt Supper Åre, så vi återkommer med en rapport om Supper Stockholm!
Romsortiment: 25 st (gissning tills vidare)
Hemsida: www.supper.nu

La Dame Noire

La Dame Noire på Scheelegatan 3 i Stockholm, har inte en uttalad inriktning mot rom, men ha faktiskt ett rikigt bra utbud! Det har mer exklusiv rom som Zacapa XO, men också en del ovanliga sorter, som till exempel svenska Träkumla rom!
Romsortiment: ca 40 st
Hemsida: www.ladamenoire.se

Bistro Boheme

Otippat nog så har Bistro Bohème 7 rom i sin meny! Inte så brett sortiment, men Admiral Rodney, vilket får ses som ett lite kul inslag!
Romsortiment: 9 st (men mest drinkrom)