Trigo Reserva Añeja

Trigo Reserva Añeja är en ovanlig rom – och helt ny för oss! Till att börja med så är det yttre ganska trevligt! En snygg spännande flaska – men tyvärr är rommen i sig lite för blek för att ge ett riktigt snyggt intryck i den ljusa runda flaskan! Trigo Reserva Añeja har en ganska blek arom, med kraftiga inslag av fat och ek. Mycket av fat- och ek-karaktären återkommer sedan också i smaken! Trigo Reserva lämnar inga stora spår – det är som en typisk brittisk rom – och den räcker helt enkel inte till! Ingen katastrof, men för en så exklusiv profilering så kan man förvänta sig mer!

Utseende, arom och smak är ju inte allt för oss på RomRom – sammanhanget och presentationen är viktig också! Och här får Trigo Reserva ett minus! En mycket trött gubbe/man häller upp 4 cl i glasen och går därifrån. Vi får själva läsa på om Trigo Reserva Añeja, vilket är lite tråkigt!

2 Comments

  • Martin Westerberg skriver:

    En sådan flaska kostar i nuläget drygt 20 $ på flygplatsen i San Juan, tog dock med mig Ron del Barrilito superior especial hem istället.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.