Tres Hombres 2013 Captain’s Choice

Vi provar Tres Hombres 2013 Captain’s ChoiceGerman Rum Festival 2013. Vi hade ganska gott om tid att prova i Tres Hombres monter, så vi känner att det var tillräckligt för att skapa oss en uppfattning om Tres Hombres 2013 Captain’s Choice. Och vi inser att vi troligtvis inte kommer att få möjlighet att prova den igen, så vi utgår från våra anteckningar och betyg vid första provningen.

Vad är då Tres Hombres 2013 Captain’s Choice? Det är “Cask Strength” av Tres Hombres 2013 Edition 05, vilket innebär att den inte är utspädd ner till de 41% som Tres Hombres Edition 05 till slut fick. Och vad innebär det i sin tur? Det gör att det är galet mycket som händer i doften, men framför allt i smaken!

Men det första vi måste prata om är den magiska flaskan (eller kruset) som Captain’s Choice kommer i. Den är inte bara supersnygg, utan man har lyckats då till en design som känns smidig också – trots att den är en hel liter. Att Captain’s Choice inte kommer i en vanlig flaska kommunicerar också på ett snyggt sätt att det inte är en “färdig produkt”. Vi tycker som sagt att det är magiskt.

tres-hombres-captains-choice-photo02

Aromen är kraftfull, men drag av karamell, banan, och en del fat. Den är som förväntat kraftig, men det är inte förrän vi smakar Captain’s Choice som de verkliga kraftdragen kommer fram!

Att dricka Cask Strength är oftast lite väl upplevelsestarkt, och så är ju lite fallet här också. Det en otroligt kraftig smak som fyller munnen, men det vägs upp av en mycket charmig vaniljsmak.

Då vi kunde jämföra med Tres Hombres 2013 Edition 05 när vi provade, så blir det en riktigt mäktig steroid-upplevelse med Captain’s Choice. Allt är superkraftigt – och egentligen alldeles för kraftigt.

Smaken avslutas med en stenhård kick, som avslutar hela smakupplevelsen på ett grymt kul sätt!

Tres Hombres 2013 Captain’s Choice kommer i en väldigt begränsad upplaga, så har du chansen att köpa en flaska, så gör det!

tres-hombres-captains-choice-photo03

tres-hombres-captains-choice-photo04

tres-hombres-captains-choice-photo05

Tres Hombres 2013 Captain’s Choice

4 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.