Ron Centenario 25 Gran Reserva

Ron Centenario är en rom som inte har tagit sig in så starkt på den svenska marknaden, och i och med att Ron Centenario 25 Gran Reserva är ny (den 25-åriga alltså) – så var den såklart en nyhet för oss. Ron Centenario 25 har en ganska trevlig och stilren förpackning, men kanske inte fullt så exklusiv som man kan förvänta sig av en 25-årig Gran Reserva. (Det har nog att göra med att de har valt att ge Ron Centenario 30 den exklusiva förpackningen istället!)
Aromen är ganska enkel och söt – starka inslag av vanilj och karamell Smaken på Ron Centenario 25 följer aromen väldigt bra – den är len och snäll – med smak av vanilj, nöt och karamell. Ganska trevlig faktiskt – och om den skulle hamna runt 500 kr på den svenska marknaden skulle vi helt klart kunna tips om den!

Vi vill ge Ron Centenario en liten bonus för deras genomgående paketering! De har rom i olika lagrings- och prisklasser, som de har i ganska olika flaskor. Men tack vara deras tydliga formspråk, så känns det ändå som att de hör ihop! Någon som vet något mer om vem som gör deras profilering/paketering? Meddela oss gärna isåfall!

2 Comments

  • Roger skriver:

    Jag Provade och bjöd mina vänner på denna i Midsommarshelgen
    Väldigt snäll och len,Lagom sötma med fina smaker
    Romen fick ett mycket bra bemötande av mina vänner,som också tog en cigarr till.
    Skall helt klart ha en 8 i betyg efter första smakningen.

Leave a Reply