Renegade Jamaica Monymusk 5

Renegade Jamaica Monymusk 5-årig är inte en superspännande rom. Å ena sidan så ska man inte ha så höga förväntningar på en 5-årig rom, men a andra sidan så borde prislappen 479 kr kunna sätta lite krav. Renegade Jamaica Monymusk 5 har lagrats i 5 år, och fått avsluta sin lagring i Tempranillo-tunnor. (Gamla Rioja-vintunnor på ren svenska.) Den är ljus i färgen, vilket känns helt normalt för en 5-åring!

Än så länge kändes allt okej, men sen kommer aromen! Det är en stark arom av lim och fernissa! Det är ju såklart inte trevligt, och det smittar tyvärr av sig i smaken! Smaken är ganska svag, men den är väldigt len! Den ger inget större intryck, och lim-aromen är fortfarande dominant – om du inte håller för näsan, och det är ju inte direkt socialt accepterat.

3 Comments

 • Maltmanswe skriver:

  Om denna rom tvistar de lärde, det är något magiskt med jamaicansk rom dock och kan man bara ta sig förbi den där tuben med karlssons klister som genast fastnar i näsan på dig så finns det färsk frukt att avnjuta!

 • Pär J skriver:

  Magnus, smaken är olika hos de flesta så det vore intressant att hör vad DU tycker om denna spännande tappning.
  Fler bedömningar ger mer objektiva omdömen.

  Om inte annat är det en snygg flaska ;-)

 • Magnus skriver:

  Jag köpte en flaska spontant på bolaget. Det var den sista flaskan i Sverige och det ångrar jag dessvärre. Det var innan jag hittade denna sidan.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.