Neisson Rhum Extra Vieux

Neisson Rhum Extra Vieux är inte en bra rom. Om du gillar riktigt stickiga agricole-rom från det franska karibien så kanske du kan testa den. Men annars är det bara att hålla dig borta från Neisson Rhum Extra Vieux! Varför? Den är dyr. Den är smakar ek och gummi. Den går inte att blanda drinkar på.  Den är blek i färgen och har en trist flaska. Okej, hårda ord, men vi tycker helt enkelt inte om den alls!

Neisson Rhum Extra Vieux är en extrem rhum agricole. Att den sen bara är lagrad i 8 år gör att den har väldigt lite sötma, och har fortfarande en stark smak av alkohol. Och det är ganska mycket alkohol i den också, vilket i det här fallet gör den ännu mer svårdrucken. Inget att fylla barskåpet med. Det som gör det ännu mindre intressant att köpa är att den kostar i princip exakt lika mycket som Ron Zacapa 23!

One Comment

  • RomRom skriver:

    Från: Alexander
    Det här är den värsta flaskan jag har i mitt skåp! Jag tog tillbaka den till systemet för en provsmakning men det visade sig att den smakade som den skulle. Det här eländet får jag försöka lura i någon annan! akta er för denna!

    Från: Johan
    Lite kul detta! Jag hade aldrig druckit rom tidigare men köpte denna i Martinique för flera år sedan och tyckte det var en häftig digestif, mycket godare än all den whisky jag kunde jämföra med. Så ramlade jag över denna sidan och såg det usla betyget! Jag blev nyfiken och köpte Zacapan och har därefter med entusiasm fortsatt prova olika rom. Vad tycker jag om Extra Vieux:en idag då: Känns som den trots allt fick upp mitt intresse för rom vilket jag är den skyldig ett tack men i jämförelse är den inte särskillt god ;o)

Leave a Reply