Havana Club Añejo 7 años

Havana Clubs 7-åriga lagrade rom är hyfsat prisvärd för att vara lagrad i 7 år. Tyvärr har de sju åren inte varit tillräckligt givande för rommen. Havana Club Añejo 7 años har inte hunnit bli särskilt söt – men om vi anstränger oss kan vi känna lite sötma ändå. Och lite vanilj. Men det som känns av mest är smak av fat, och även tyvärr lite spritsmak! Även Havana Clubs 7-åriga är enligt oss en drink-rom. En kanske lite lyxig sådan, men vill du ha en lite klassigare mörk rom att blanda dina drinkar på, så är det inte ett dåligt alternativ alls! Om du brukar köpa latte-mjölk istället för mellanmjölk till ditt kaffe hemma – köp då Havana Club Añejo 7 años till drinkkvällen!

PS. Vi ger den 6 av 10 endast som en drinkrom – inte som en avec! DS.

2 Comments

  • Nicke skriver:

    Provat den ”vanliga” Añejo Reserva med nu och denna 7åriga skiljer sig märkbart särskilt i djuphet av smak jämfört mot den enklare. Rekommenderar att lägga till några kronor för den 7åriga helt klart (den vanliga funkar givetvis med till rom å cola, men smakar mindre). I betyg som ”rom å cola” – rom får den minst en 8a av mig.

  • Nicke skriver:

    Gillar denna skarpt! Fin lukt och god smak, perfekt för rom & coladrinken! Provat olika drinkar med denna som ingridiens = kalas. En favvo för mig! Ska testa den ”vanliga billigare” varianten med, ej hunnit ännu.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.