Havana Club 15

Vi kliver upp en bra bit i Havana Clubs utbud, och provar Havana Club 15! Havana Club 15 känns lite ovanlig, och vi har inte stött på den många gånger förut! Vi vet inte vad Havana Clubs planer är för den, men med den stora satsningen på Havana Club Selección de Maestros, kan vi känna att Havana Club 15 kommer att vara svårsåld! Den ligger trots allt väldigt högt i pris jämfört med Selección de Maestros!

Aromen är kryddig, och vi tycker i något läge att den doftar lite målarfärg! Inte så jättetrevligt faktiskt! Smaken går sen faktiskt väldigt väl i hand med aromen – Havana Club 15 är kryddig och har stark fatkaraktär! Femton års lagring har verkligen dragit åt sig mycket från faten – tyvärr lite för mycket! Eftersmaken blir lång och sträv i munnen – och den lämnar lite stickighet efter sig! Havana Club 15 för tankarna till Matusalems 15-åriga!

Gillar du din rom lite strävare och så aggressivare, så är Havana Club 15 ett okej men dyrt alternativ!

One Comment

  • Daniel skriver:

    Håller med om att priset ligger högre än mot vad man får.
    Trodde dock att betyget skulle bli högre än en 4:a. Men den tillhör inte favoriterna hos mig heller.
    Deras dyrgrip har jag provat en gång (havana club maximo) Den ligger dock ytterligare 1000% högre i pris. Ca 15 000kr för 50cl. Och tyvärr så gillade jag den mycket vilket gör att man gärna hade haft den i samlingen. 15-åringen känner jag dock att jag klarar mig utan

    //Daniel

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.