Hacienda Saruro Licor de Ron Añejo

Hacienda Saruro Licor de Ron Añejo är jättesöt. Och vi kanske borde klassa den som en likör, men vi väljer som så många gånger förut att fria istället för att döma – och klassar den som sen smaksatt rom.

Vad är det för smak då? Det tog oss lite tid att komma på vad det var, men sen ramlade poletten ner! Den har mycket sötma av honung! Och honung är ju mest… sött. Så Hacienda Saruro Licor de Ron Añejo får inte så mycket karaktär alls. Aromen är diskret och smaken är… också diskret. Och söt såklart.

Hacienda Saruro Licor de Ron Anejo har sitt ursprung från Distilerias Unidas – samma destilleri som gör Diplomatico, Pampero och Cacique! Så vi tror nog att Hacienda Saruro Licor de Ron Añejo är lite bättre än vad vi upplevde den. Problemet är att den ska nog drickas väl kyld på en solig strand i Venezuela. Och vi har inte riktigt den budgeten för alla våra provningar! Men klicka gärna ett par hundra gånger på våra banners så kanska vi kan prova Hacienda Saruro på plats i Venezuela! (Ska vi vara helt ärliga krävs det nog mer i stil med ett par tusen banner-klick – så vi får nog nöja oss med romprovningar i Sverige!)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.