Captain Morgan Spiced Gold

Captain Morgan Spiced Gold skulle vara lätt att såga om vi hade varit kulturskribenter. Men det är vi ju inte, därför måste vi säga att vi tycker om kaptenen. Det är en bra drinkrom, som såklart gör sig allra bäst i en rom och cola. Om du ska ta med dig en rom på en fest för att visa lite image, men ändå inte vågar sträcka dig till att ta med en Mount Gay, så är Captain Morgan spiced Gold ett okej val!

10 Comments

 • Elwood Blues skriver:

  Herregud så många pretentiösa besserwissers det finns! Att diskutera och betygsätta smak och tycke är ju dödsdömt och jag vill applådera Romrom för att ni ”vågar” sätta ett bra betyg på en så populistisk produkt! :)

 • Poul skriver:

  Captain Morgan Private Stock är en suverän och undervärderad rom i den högre skolan!

 • Tom skriver:

  Med cola är den ok men med vetskap om att man för futtiga 30 kronor mera kan köpa en plantation rom,så borde inte många köpa Captain Morgan på bolaget!!!
  Så betyget blir en svag 2!!!!!

 • tim skriver:

  Captain Morgan är ett fantastiskt bra rommärke, tråkigt bara att de romer som de gör inte är släppta i europa. När det kommer till captain Morgan Spiced Gold hade jag hoppats att såpass rom-brinnande människor som driver denna sida hade veta att spiced gold INTE är en rom. Kolla upp på systembolaget i rom hyllan om ni ser den där, eller under överig/smaksattsprit.

  Det är nämligen så att C.Morgan S.P är en blandning av restproduktionen av rom och så pass dåligt destillirerad sprit att det EJ får kallas rom, men dock sockerrörs sprit som sedan färgas, och smaksätts med rom essenser (arrak och karamell)

  • Anders skriver:

   Nu är det så att det har inget med hur den är destillerad som avgör om den får kallas för rom eller inte utan endast för att man har tillsatt samkämnen som gör att det blir en SPICED istället för en rom.
   Varsegod.

 • Martin skriver:

  Kaptenen med Cola… bah!

  Gör en Fidel Castro på den istället, det är fina grejer det!

 • Daniel skriver:

  Har lite svårt att se hur ni sätter betyg på Captain Morgan. Som en mycket erfaren romdrickare skulle det ta emot att sätta något annat betyg än 1-2 på alla deras flaskor.

  • RomRom skriver:

   Vi är lite mer positiva till Captain Morgan – vi tycker att det är en rak drinkrom som är en skön rom-inkörsport genom sin sköna markadsföring! Lite som Absolut Vodka?

  • Juhani skriver:

   Antar att du inte har provat captain morgan private stock, har ni på romrom gjort det? den är riktigt bra!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.