Månadens rom juni 2013 – Angostura 1824

Vi gör ett återbesök till Angostura 1824 under väldigt speciella omständigheter! Vi guidas igenom den av Angosturas Master Distiller John Georges! Det är inte det enda som har hänt sedan vår förra provning – Angostura 1824 har fått en ny flaska.
Just när vi provar med John Georges så är det faktiskt en flaska av den gamla modellen, som John blir mycket nostalgisk över! Varför de bytte flaska? Bland annat så var den gamla flaska väldigt svår att öppna – nåt som vi verkligen har fått erfara!

Aromen behöver lite tid att lufta till sig  – så ge 1824 någon minut i glaset först! Sen växer det fram fina drag av vanilj, nötter, och torkad frukt! Smaken följer sedan aromen hand i hand, vilket är en mycket trevlig upplevelse! Angostura 1824 är kraftfullare i smaken än vår favorit Ron Zacapa 23, så den är perfekt om du eller någon vän vill ha ett alternativ med lite mer fat och tryck!

2 Comments

  • klas skriver:

    Upplevver samma lika men även tycker jag känna lite lakrits aktigt typ sötlakriS. Nån annan? Kanske ätit nått innan som gjort att jag känner denna smak

  • Mats skriver:

    Bra recension!
    Det var ungefär så jag upplevde den.
    Först fanns det tom en både doft och smak av finkel, men den försvann på någon minut och ersattes av mycket trevliga och komplexa dito. Inte alls söt, vilket är ett plus till.

Leave a Reply